Entegre Harç San ve Tic. A.Ş nin 1990 yılında PFT hazır sıva makinalarını ithal etmesiyle, sektöre adım atmış olan Mithat GÜMÜŞALAN ve Birol ŞEN bu firmada elde ettikleri tecrübeyle 2002 yılında İLKE MAKİNE ELK.İNŞ.SAN ve TİC. LTD. ŞTİ.’ni kurmuştur. Güçlü teknik kadrosu, değişime açık yapısı ve sürekli olarak gelişmeye odaklanmış çalışmalarıyla Türk İnşaat Sektörüne en son teknoloji ile hizmet etmeyi İLKE edinmiştir.
 

Hizmet sağlamayı sadece satışın ilk aşamasında görmeyen İLKE MAKİNE, toplam kalite anlayışı doğrultusunda; satış, servis ve satış sonrası teknik destek ile satışın her aşamasında aynı İLKELİ özeni göstermektedir.
 

Sektörünün uluslararası lideri KNAUF A.Ş’nin  ana ürünleri olan ALÇI SIVA, ALÇIPAN ve AQUAPANEL ürün ve sistemlerinin dışında, Marmorit markalı çimento esaslı hazır sıva ve harçları ile birlikte PFT markalı hazır sıva makineleri ve karıştırıcılarının Türkiye pazarında satış, servis ve dağıtımını yapmaktadır.
 

Yapılardaki ses yalıtımı uygulamaları için en son teknoloji ile üretilen XLPE (çapraz bağlı polietilen şilte) malzemesinin satışı için Türkiye`deki en büyük kapasiteli üretici firması DURFOAM A.Ş.`nin İstanbul Anadolu Yakası temsilciliğini almıştır.
 

Lazerli ölçme aletleri ile lazerli terazi ve kot alma cihazlar alanında STABILA markalı ürünlerin satışını ve pazarlamasını üstlenmiştir.
 

Rulo çeşitleri, mikser uçları, starfor açıcı panç, mala ve spatula gibi uygulama el aletleri alanında DEKOR RULO`nun temsilciliğini üstlenmiştir.

Bülten Kaydı:
Ekle
Çıkar
Ürün ve kampanyalardan haberdar olmak için bültenimize kaydolunuz.
Yukarı Çık